seniorer - bliv inspireret
få inspirationer til frivilligt arbejde
frivillige organisationer og foreninger
frivilligt arbejde i organisationer og foreninger
hvorfor?
kontakt Ebbe Berg
tilbage til start
Giv overskud videre: Bliv frivillig i FødevareBanken  
 

Vil du hjælpe med at køre friske overskudsfødevarer ud til socialt udsatte? Og vil du møde andre frivillige og være del af et rart og hyggeligt fællesskab? Så meld dig som frivillig i FødevareBanken.  
     FødevareBanken bekæmper madspild og madfattigdom i Danmark. I vores afdelinger i København, Aarhus og Kolding modtager vi friske overskudsfødevarer fra fødevareproducenter og deler dem ud til sociale organisationer. Det kan fx være krisecentre og væresteder, hvor overskudsmad bliver til måltider for socialt udsatte børn, unge og voksne.

Som frivillig kan du være enten chauffør eller assistent, hvor du afhenter og udleverer fødevarer i vores kølebiler på en fastlagt rute. Der er mulighed for en fast ugentlig vagt eller vagter på ad hoc-basis. En vagt tager typisk mellem 3-6 timer.

Vil du gerne være frivillig hos os? Send en mail til frivillige@foedevarebanken.dk (skriv i emnefeltet, hvilken afdeling du søger) eller ring til os. Du finder vores telefonnumre på vores hjemmeside, hvor du også kan læse mere om det frivillige arbejde og se en video fra en tur.

Indsendt af Anna Tolstrup Hansen, frivilligkoordinator. November 2017.

 
  tilbage