X Factor 2024

X Factor 2024 – Alt hvad du skal vide om X Factor i 2024!

Er du fan af talentprogrammet X Factor? Har du allerede planlagt en hel aften med at se de næste store superstjerner udkæmpe sig for den ultimative titel?

Vent ikke længere – fordi vi har alt, hvad du behøver at vide om X Factor-sæsonen i 2024. Fra de involverede værter og dommere til optagelsesprocessen, auditionerne, live-shows og den endelige finale. Vi vil kigge på eksempler fra tidligere sæsoner og se hvad man kan forvente af den kommende sæson.

Lad os starte med hvornår det hele begynder.

Hvornår starer X Factor 2024?

X Factor 2024 vil begynde med optagelsesprocessen i starten af januar 2024 og fortsætte til den endelige finale, der forventes at blive afholdt den 31. marts. Dette vil være den 17. sæson af det populære underholdningsprogram, der har været sendt på TV 2 og TV 2 Play siden 2008.

X Factor har udviklet sig betydeligt gennem årene og har været en af ​​de mest populære shows på TV. Fans kan forvente et højt niveau af underholdning og et stort udvalg af talenter fra hele landet. Det vil være en stor sæson for alle X Factor-fans.

Auditionerne til X Factor 2024 vil blive afholdt over hele landet og vil give alle de talentfulde deltagere mulighed for at vise deres sangevner og drømme foran dommerne. De bedste deltagere vil blive udvalgt til at konkurrere i de live-shows, der vil være udsendt hver torsdag på TV 2 og TV 2 Play.

Live-shows vil være spændende og fyldt med drama og overraskelser, da deltagerne konkurrerer om at vinde tittelen som den bedste X Factor 2024-sanger. Til sidst vil en vinder blive kåret i den store finale den 31. marts.

X Factor 2024 lover at være den mest spændende sæson endnu og alle X Factor-fans kan se frem til at følge med.

Hvornår starer X Factor 2024

Værter og dommere i X Factor 2024

X Factor 2024-sæsonen vil have et helt ny vært, der består af Maria Fantino, der er kendt som en del af værtsduoen bag podcasten ‘Curlingklubben’ og tidligere har været med i lørdagsunderholdningsprogrammet ‘Fantino mod Bonde’ på DR. Maria tager over efter Sofie Linde, som har været vært (udover basel) siden 2016.

Som dommere i X Factor 2024-sæsonen vil vi se Thomas Blachman, Simon Kvamm og Oh Land. Alle tre er erfarne musikere og sangskrivere og har vundet ‘X Factor’ med hver deres artist i tidligere sæsoner. Thomas Blachman har været dommer i alle seks sæsoner på TV 2 og har vundet ‘X Factor’ fem gange med Anthony Jasmin, Place on Earth, Kristian Kjærlund, Alma Agger og Mads Moldt. Simon Kvamm var dommer for første gang i 2022 og vandt med duoen ROSÉL, der består af Rosa og Elisabeth. Oh Land vender tilbage som dommer efter to års pause. Hun har været dommer i tre sæsoner på TV 2 og har vundet med Solveig i 2021.

Vi glæder os til at se, hvordan disse tre store personligheder vil bringe noget nyt til X Factor 2024-sæsonen! Deres viden og erfaringer med at arbejde i branchen vil helt sikkert hjælpe med at løfte niveauet og bringe noget frisk energi til showet. Vi ser frem til at se, hvilke nye talenter der bliver opdaget og hvilke stjerner der vil opstå.

dommere x factor 2024

Optagelsesproces

X Factor 2024-sæsonen er allerede i gang, og optagelsesprocessen er nu åben for alle der ønsker at prøve deres held. For at deltage skal man være fyldt 15 år senest den 1. januar 2024, og man skal være dansk statsborger eller have ret til at bo og arbejde i Danmark.

For at kunne deltage i optagelsesprocessen skal man også have et gyldigt pas og mulighed for at rejse uden for Danmark, herunder USA. Det er ikke nødvendigt at have en aftale med et pladeselskab, manager, booker eller lignende om håndtering af sit musiske talent.

Tilmeldingen til X Factor 2024 er åben, så man kan allerede nu tilmelde sig pre-casting i Aarhus eller København. Når man har gennemført pre-castingen, kan man blive inviteret til en af de officielle auditioner, der vil finde sted i løbet af foråret 2024.

Auditionerne afholdes i forskellige byer i hele landet, så alle har mulighed for at deltage. Her vil man få mulighed for at vise sine talenter foran dommere og værter, og de bedste deltagere vil blive udvalgt til de live-shows, der afholdes i løbet af sommeren 2024.

Live-shows vil blive vist på tv, og der vil være en endelig finale, hvor de bedste deltagere konkurrerer om sejren. X Factor 2024-sæsonen er en fantastisk mulighed for alle der drømmer om at komme i rampelyset, så det er værd at overveje at tilmelde sig pre-castingen.

Tilbage i 2019 havde X Factor-sæsonen en stor succes, og det er derfor meget sandsynligt at X Factor 2024-sæsonen vil blive lige så populær. Det er en stor mulighed for alle der ønsker at prøve kræfter med deres musiske talent og komme i rampelyset. Så hvis du er interesseret i at deltage, så skynd dig at tilmelde dig pre-castingen og vær med i X Factor 2024!

Auditioner

Auditionerne for X Factor 2024 er netop begyndt, og de finder sted i forskellige byer i Danmark, hvor deltagerne skal synge foran de tre dommere: Thomas Blachman, Simon Kvamm og Oh Land. Dommerene giver hver deltager en af tre mulige svar: ja, nej eller måske. Hvis en deltager får to eller flere ja, går han eller hun videre til næste runde. Hvis en deltager får to eller flere nej, er han eller hun ude af konkurrencen. Hvis en deltager får et ja, et nej og et måske, skal dommerne diskutere og blive enige om et fælles svar.

Der er to auditioner:

København: Auditionerne i København finder sted i DR Byen i løbet af oktober 2023. Du skal tilmelde dig pre-casting på forhånd og vente på en mail med besked om, hvilken dag du skal komme. Der vil være publikum tilstede under din optræden foran dommerne.

Aarhus: Auditionerne i Aarhus finder sted i DR Østjylland i løbet af oktober 2023. Du skal også her tilmelde dig pre-casting på forhånd og vente på en mail med besked om, hvilken dag du skal komme. Der vil også her være publikum tilstede under din optræden foran dommerne.

Auditionerne er den første runde af X Factor-konkurrencen, og det er her, dommerne skal finde de bedste talenter til at gå videre til næste runde. Deltagerne skal prøve deres bedste for at imponere dommerne og konkurrere mod andre deltagere. I de seneste sæsoner har de bedste auditioner været dem, der har kunnet formidle en stærk følelse og energi til dommerne.

Så hvis du har et talent, som du gerne vil vise frem for dommerne, så skal du ikke tøve! Tilmeld dig pre-casting og kom til auditionerne i København eller Aarhus!

x factor 2024 casting

Live-shows

X Factor 2024-sæsonens live-shows begynder efter auditions, 6 Chair Challenge og Bootcamp er overstået. Live-showsne bliver sendt på TV 2 og TV 2 Play hver fredag aften fra januar til april 2024.

Live-showene foregår i DR Byens største tv-studie, studie 5, hvor der er plads til flere tusinde publikummer. Dette giver publikum en stor og dynamisk oplevelse, som de sikkert vil nyde!

Live-showene har forskellige temaer hver uge, hvor deltagerne skal synge sange, der passer til temaet. Temaerne kan variere fra pop til rock, fra R&B til country og meget mere.

Live-showene har også gæsteoptrædener af danske og internationale stjerner, som f.eks. Scarlet Pleasure og Andreas Odbjerg i 2023-sæsonen. Disse optrædener vil forbedre showets underholdningsværdi og gøre det endnu mere interessant.

Datoerne for live-shows er endnu ikke offentliggjort.

Live-showene er altid spændende og fyldt med underholdning. Derfor er det værd at følge med for at se, hvem der bliver den endelige vinder af X Factor 2024-sæsonen!

x factor live shows 2024

Den endelige finale

Den endelige finale er det sidste live-show, hvor de tre tilbageværende deltagere kæmper om sejren. Den endelige finale består af to runder. I den første runde skal hver deltager synge en sang, som deres dommer har udvalgt. I den anden runde skal hver deltager synge deres vindersang, som er en ny sang skrevet specielt til dem.

Den endelige finale har også et særligt indslag, hvor alle de tidligere deltagere fra sæsonen kommer tilbage på scenen og synger sammen med finalisterne. Det er en storslået måde at afslutte showet på, og det giver fansen en mulighed for at se deres yndlingsdeltagere igen.

Den endelige finale afgøres af seernes stemmer via sms eller app. Den deltager, der får flest stemmer, bliver kåret som vinderen af ‘X Factor’ og får en pladekontrakt med Universal Music. Det er altid spændende at se, hvem seerne ender med at stemme på, og mange fans har stor glæde af at følge med i afstemningen.

Det er ikke kun seerne, der har en stemme i den endelige finale. Dommerne har også en stemme, og deres stemme tæller lige så meget som seernes. Dommerens stemme bruges til at afgøre, hvem der går videre til den endelige finale.

X Factor 2024-sæsonen er lige rundt om hjørnet, og det er altid spændende at se, hvordan den endelige finale bliver. Vi kan alle glæde os til et fantastisk show, hvor seerne og dommerens stemmer afgør, hvem der vinder X Factor.