Hvornår er der MGP 2024

Hvornår er der MGP 2024? – Se hvornår, hvor og hvem der deltager i MGP 2024

MGP er børnenes udgave af Melodi Grand Prix, hvor børn fra 8 til 15 år kan deltage med deres egne sange og optræde foran et stort publikum. MGP er en årlig begivenhed, der har været afholdt siden 2000, og som har skabt mange mindeværdige øjeblikke og stjerner. Men hvornår er der MGP 2024, og hvad kan man forvente af showet? Her får du svarene.

Dato og sted for MGP 2024

MGP 2024 finder sted lørdag den 24. februar 2024 klokken 19.00. Showet bliver sendt direkte på DR1 og DRTV, så du kan følge med hjemmefra eller holde din egen MGP-fest med vennerne.

MGP 2024 bliver afholdt i DR Koncerthuset i København. Det er første gang, at MGP bliver afviklet i Koncertsalen, som har plads til over 1800 tilskuere og en imponerende akustik. Koncertsalen har tidligere lagt scene til store musikbegivenheder som Dansk Melodi Grand Prix, X Factor og DR’s julekoncert.

værter ved MGP 2024

Værter og deltagere for MGP 2024

Værterne for MGP 2024 er endnu ikke offentliggjort, men DR lover, at de kommer med mere information snart. Værterne skal sørge for, at showet bliver sjovt, spændende og festligt for både deltagerne og seerne.

Deltagerne for MGP 2024 er heller ikke offentliggjort endnu, men de bliver udvalgt blandt de mange børn, der har sendt deres sange ind til DR. Der er ingen begrænsninger for, hvilken genre eller stil sangene skal have, så længe de er originale og skrevet af børnene selv. Der vil være ti finalister, der skal kæmpe om sejren og æren.

Billetsalg og stemmesystem for MGP 2024

Billetsalget til MGP 2024 åbner snart, så hvis du vil opleve showet live i Koncertsalen, skal du holde øje med DR’s hjemmeside eller sociale medier. Billetterne vil blive solgt efter først-til-mølle-princippet, så du skal være hurtig, hvis du vil sikre dig en plads.

Stemmesystemet for MGP 2024 er det samme som de foregående år. Det vil sige, at seerne kan stemme på deres favoritter via SMS eller online på DR’s hjemmeside eller app. Stemmerne tæller for halvdelen af resultatet, mens den anden halvdel bestemmes af en fagjury bestående af musikkyndige personer. Vinderen bliver den deltager, der får flest point i alt.

Glæd dig til MGP 2024

MGP 2024 bliver uden tvivl et fantastisk show fyldt med musik, dans og fest. Du kan glæde dig til at høre de talentfulde børns sange, se deres flotte optrædener og heppe på din favorit. Måske får du også et gensyn med nogle af de tidligere MGP-stjerner eller andre overraskelser. Så sæt kryds i kalenderen den 24. februar 2024 og vær klar til at fejre årets fedeste musikfest!