Lidt baggrund for og formålet med seniorfolk.dk

 

Seniorfolk er et uafhængigt medie, der har til formål at gøre det nemmere for seniorer at finde relevant information.

Det hele startede med min egen manglende viden! Efter i halvtreds år at have koncentreret mig om min karriere havde jeg meget lidt kendskab til det værdifulde frivillige – ofte sociale – arbejde, en del seniorer udfører. Det gjaldt spændvidden af det frivillige arbejde, og det gjaldt den livsværdi, som er dette arbejdes følgesvend. Både for dem, som hjælpes, og for dem, som hjælper.

Selvfølgelig er der mange, som har det fint med at bruge den sidste tredjedel af deres liv med at slappe af, rejse, og på anden måde nyde at have sluppet stresset og ansvaret fra deres job og er kommet på seniorpension. Men mange andre finder ikke denne tilværelse tilstrækkelig indholdsrig.

Historien bag Seniorfolk.

Seniorfolk-projektet startede derfor med tanken om at skrive en bog – en idé- og inspirationsbog om, hvorledes man kunne anvende noget af den store viden og erfaring og visdom fra sit tidligere liv til at skabe en tilværelse med større indhold og glæde. Om det er at finde en rejseven, eller arbejde frivilligt med dyr. Bare man er glad og føler man stadig er noget værd.

Det blev til denne hjemmeside, som først startede med også at medtage muligheden for at søge og tilbyde frivilligt job og etablere netværk af frivillige, men som nu er koncentreret til formålet at være et videnscenter, og til at informere om alt fra økonomi, teknologi og underholdning.

Se holdet bag Seniorfolk.

Synes du som senior eller som organisation, at der mangler noget, så giv mig besked ved at sende en mail på kontakt@seniorfolk.dk.