european championship

EM Fodbold 2024: Alt du skal vide om kvalifikationer, datoer, steder og hold

Vi nærmer os Europamesterskabet i fodbold 2024 med hastige skridt!
EM i fodbold er altid et spektakulært show – et farverigt og larmende arrangement, der samler folk fra hele Europa for at fejre deres nationale helte og vise stoltheden over deres land.

Hvis du vil være en del af det herlige show, så er denne blogpost den perfekte guide til dig! Vi har samlet alle de informationer du har brug for om EM i fodbold 2024: Kvalifikationsprocessen, kampprogrammerne, holdene, stedet for slutrunden og hvor man kan købe billetter.
Vi vil se nærmere på opdateringerne og give vores ekspertanalyse af turneringen, så lad os da begynde!

Hvornår er EM 2024?

EM Fodbold 2024 er planlagt til at blive afholdt fra den 14. juni til den 14. juli 2024. Derfor er dette den perfekte mulighed for fodboldfans og sportsentusiaster til at se nogle af de bedste nationale fodboldhold i Europa konkurrere på det højeste niveau.

Turneringen starter med den indledende runde den 14. juni og slutter med finalen den 14. juli. Der er 16 hold der deltager i turneringen, som er delt op i fire grupper. I løbet af den indledende runde vil hvert hold spille tre kampe mod andre hold i deres gruppe, og de fire bedst placerede hold fra hver gruppe går videre til ottendedelsfinalerne.

Vinderen af EM Fodbold 2024 vil blive fundet i finalen, der spilles den 14. juli. Det er den perfekte mulighed for fodboldfans og sportsentusiaster til at se nogle af de bedste nationale fodboldhold i Europa konkurrere på det højeste niveau.

hvornår em fodbold 2024

Hvor spilles slutrunden henne?

Slutrunden for EM i fodbold 2024 bliver spillet i Tyskland, som blev valgt som værtsnation i september 2018. Det betyder, at alle kampe ved slutrunden bliver spillet på forskellige stadioner og byer i Tyskland.

Der er udpeget ti forskellige byer og stadioner i Tyskland, som skal være værter for kampene ved EM-slutrunden. Disse byer og stadioner er:

 • München: Allianz Arena
 • Berlin: Olympiastadion
 • Köln: RheinEnergieStadion
 • Gelsenkirchen: Veltins-Arena
 • Bremen: Weserstadion
 • Dortmund: Signal Iduna Park
 • Stuttgart: Mercedes-Benz Arena
 • Frankfurt: Commerzbank-Arena
 • Düsseldorf: Merkur Spiel-Arena
 • Hamburg: Volksparkstadion

Åbningskampen bliver spillet på Allianz Arena i München, hvor Tyskland skal møde en endnu ukendt modstander. Finalen bliver spillet på Olympiastadion i Berlin den 14. juli 2024.

Tyskland har tidligere været vært for EM-slutrunden i 1988, så man kan forvente en høj kvalitet på stadionerne og faciliteterne til slutrunden. Med de mange stadioner og byer, der er udvalgt som værter for slutrunden, er der nok at se frem til for fodboldfans, der planlægger at tage til Tyskland for at se kampene.

EM fodbold 2024 spilles i tyskland

Hvornår spiller Danmark EM kvalifikation?

Danmark er i gruppe H sammen med Slovenien, Finland, Kasakhstan, Nordirland og San Marino. Danmarks første kamp er mod Finland den 14. juni 2024 på Parken i København. De danske spillere vil være velforberedte, da der både er forberedelseskampe og venskabskampe, før Danmark skal møde Finland.

Danmarks sidste gruppekamp er mod San Marino den 17. oktober 2024 på Serravalle i San Marino. Dette er den sidste chance for Danmark til at sikre sig en plads i slutrunden. Hvis Danmark kvalificerer sig til slutrunden, vil de spille deres ottendedelsfinale mellem den 29. juni og den 2. juli 2024.

Den danske fodboldlandshold har et håb om at gøre det godt ved EM 2024, og fans og sportsentusiaster vil gerne være med på denne rejse. For at følge Danmarks kamp for kvalifikation til EM 2024, kan man købe billetter til kampene eller følge resultaterne online.

Hvor kan man købe billetter til EM henne?

Hvis du er fan af fodbold og ønsker at opleve spændingen ved EM i fodbold 2024, er det tid til at begynde at planlægge. Billetter til EM 2024 kan kun købes via UEFA’s officielle billetportal.

For at købe billetter skal man oprette en profil på portalen og ansøge om billetter i de forskellige salgsfaser. Den første salgsfase starter i december 2023 og varer indtil januar 2024. Den anden salgsfase starter i april 2024 og varer indtil maj 2024. Den tredje salgsfase starter i juni 2024 og varer indtil juli 2024.

For at få de bedste chancer for at købe billetter, anbefales det at ansøge så tidligt som muligt. Billetterne sælges på først-til-mølle-basis, så jo hurtigere man ansøger, desto større er chancen for at få fat i de bedste billetter.

Hvis man ikke er heldig nok til at få fat i billetter via UEFA’s officielle billetportal, kan man også købe billetter på det sekundære marked via UEFA’s officielle videresalgsside FanSale. På denne side kan man købe og sælge billetter til EM 2024, hvilket giver fans mulighed for at opleve det store fodboldevent.

Danmark EM kvalifikation

Kvalifikationsprocessen

Kvalifikationen til EM Fodbold 2024 består af to faser: en gruppefase og en playoff-fase. Gruppefasen består af 10 grupper med fem eller seks hold hver, som spiller mod hinanden i en dobbelt round-robin-format. De to bedste hold fra hver gruppe kvalificerer sig direkte til slutrunden, mens de 10 tredjepladser går videre til playoff-fasen.

I playoff-fasen er der tre veje med fire hold hver, som spiller semifinaler og finaler i et knockout-format. Vinderne af hver vej kvalificerer sig også til slutrunden. Gruppevinderne og playoff-vinderen bliver automatisk seedet i slutrunden.

Kvalifikationen begyndte i marts 2021 og slutter i november 2022. Der er også mulighed for at kvalificere sig gennem UEFA Nations League-turneringerne i 2021 og 2022.

Kvalifikationen giver os mulighed for at se nogle af Europas største fodboldnationer konkurrere om at kvalificere sig til EM Fodbold 2024. De konkurrerende nationer har brugt denne tid til at bygge et stærkt hold og udvikle nye taktikker, så de er klar til at konkurrere om at blive Europamester.

Kvalifikationsresultater

Kvalifikationerne til EM Fodbold 2024 er stadig i gang, og de endelige resultater vil blive afgjort i november 2023. Der er kvalifikationskampe i hele Europa, og nogle hold har allerede skilt sig ud med gode præstationer. Blandt de mest bemærkelsesværdige hold er Skotland, Frankrig, England, Belgien og Portugal, som alle har vundet alle deres kampe indtil nu.

Danmark ligger også godt i deres gruppe med fire sejre og en uafgjort, kun overgået af Slovenien på målforskel. Vi har vist, at vi er et stærkt hold, der er klar til at kæmpe for at kvalificere sig til EM Fodbold 2024. Vi har vundet alle vores kampe på udebane og har også vist stor styrke i hjemmekampe. Vi har også været meget effektive på mål, og det har givet os et forspring over vores modstandere.

Vi har også vist stor taktisk disciplin og har kunnet kontrollere vores kampe med godt spil. Vi har været gode til at kombinere kontrol med kreativitet, og det har resulteret i mange mål og sejre. Vi har været meget stærke på defensive opgaver, hvilket har været afgørende for vores succes.

Vi ser frem til resten af kvalifikationskampene, og vi er optimistiske for vores chancer for at kvalificere os til EM Fodbold 2024. Vi er godt rustet til at konkurrere med de bedste hold i Europa, og vi glæder os til at se, hvad der sker. Vi opfordrer alle vores fans til at støtte os på vores vej mod EM slutrunden.

Kvalifikationsprocessen ved 2024 EM fodbold

Turneringsstruktur

EM Fodbold 2024 vil blive spillet i en række forskellige turneringsformater. Turneringsstrukturen er designet til at sikre, at alle hold får mulighed for at konkurrere i gruppespillet og kvalificere sig til knockout-fasen.

De 24 deltagende hold vil blive inddelt i seks grupper med fire hold hver, som spiller mod hinanden i en enkelt round-robin-format. De to bedste hold fra hver gruppe samt de fire bedste tredjepladser går videre til knockout-fasen, som består af ottendedelsfinaler, kvartfinaler, semifinaler og finalen.

Knockout-fasen vil blive afholdt på de 10 stadioner i ni tyske byer.

EM Fodbold 2024 vil blive afholdt fra 14. juni til 14. juli 2024. Det er den 17. udgave af EM eller Europamesterskaberne, og det er tredje gang i træk, at turneringen består af 24 hold og 51 kampe.

Detaljerne om kampene, herunder kampprogrammer, steder, datoer og tidspunkter, vil blive offentliggjort i løbet af de næste par måneder. Hold øje med vores blog for de seneste opdateringer.

EM slutrunde 2024

EM i fodbold 2024 slutrunden er en af ​​de mest spændende begivenheder i sportens verden, og mange sportsentusiaster glæder sig til det store arrangement. Den store finale af EM i fodbold 2024 finder sted i juli 2024 og dermed er der masser af tid til at forberede sig på den store begivenhed.

Når det kommer til slutrunden, så vil alle 24 deltagende nationer dyste om de prestigefyldte trofæer. Der vil blive spillet kampe i alle de 24 nationer, så det er vigtigt at holde øje med kampprogrammet. Detaljerne omkring kampprogrammet er ikke blevet offentliggjort endnu, men de fleste af kampene vil finde sted i juli 2024.

Der vil være masser af spænding og drama, når disse hold mødes på banen. Alle hold vil forsøge at vinde titlen som EM mestre, så der er ingen tvivl om at EM slutrunden 2024 vil være et must-see.

Der er ingen tvivl om at EM i fodbold 2024 slutrunden vil være en begivenhed, som ingen sportsentusiast vil gå glip af. Det er derfor en god idé at følge med i kvalifikationsprocessen, kampprogrammet, holdene og målscorere, så man kan være fuldt ud forberedt, når EM slutrunden starter i juli 2024.

EM fodbold slutrunde 2024

Kampprogrammer

Kampprogrammet for EM i Fodbold 2024 slutrunden bliver offentliggjort efter kvalifikationen er færdig i november 2023. For at få et komplet overblik over kampprogrammet, skal man selvfølgelig vente til kvalifikationerne er afsluttet, da det er her man får de endelige resultater og kender de 24 hold der skal deltage i turneringen.

Kampprogrammet vil ikke kun bestå af gruppespil, men også af de kampe der skal spilles i knockout-runden, som er kvartfinaler, semifinaler og finalen.

EM i Fodbold 2024 vil blive et spændende event for alle sportsfans, og man kan allerede nu begynde at planlægge sine kampe og begynde at se frem til slutrunden. Man kan selvfølgelig også holde sig opdateret på kampprogrammet, og anden relevant information, ved at følge med i nyhederne og ved at tjekke Europas officielle hjemmeside.

Hold

EM i fodbold 2024 vil se 24 hold konkurrere om det europæiske mesterskab, med Tyskland som automatisk kvalificeret som værtsland. De resterende 23 pladser vil blive kæmpet om i kvalifikationerne.

Holdene der kvalificerer sig til EM slutrunden 2024 vil være udvalgt fra de 55 UEFA-medlemslande. De kvalificerende hold skal bestå af en manager og 23 spillere som har spillet på deres nationale hold, og som har gjort det godt nok til at kvalificere sig til slutrunden.

De 24 hold der kvalificerer sig til EM slutrunden 2024 vil blive offentliggjort først i slutningen af november 2021, så vi ved først med 100% sikkerhed hvilke hold der kommer til at deltage.

Potentielle kvalificerende hold

De potentielle kvalificerende hold til EM slutrunden 2024 er:

 • Italien
 • Spanien
 • Frankrig
 • Tyskland
 • England
 • Holland
 • Portugal
 • Belgien
 • Polen
 • Østrig
 • Schweiz
 • Rusland
 • Ukraine
 • Tyrkiet
 • Skotland
 • Sverige
 • Irland
 • Kroatien
 • Serbien
 • Wales
 • Bosnien-Hercegovina
 • Slovakiet
 • Hviderusland
 • Rumænien

De 24 hold der kvalificerer sig til EM slutrunden 2024 vil blive offentliggjort først i slutningen af november 2021, så vi ved først med 100% sikkerhed hvilke hold der kommer til at deltage. Holdene vil blive trukket til grupperne for at afgøre hvilke hold der skal konkurrere mod hinanden.

Så snart de 24 kvalificerende hold er bekræftet, vil der være flere informationer om hvert hold, herunder deres præstationer i kvalifikationerne, deres målscorere og anden relevant information. Detaljerne om hvert hold vil kunne findes på EM slutrundens officielle hjemmeside.

favoritter til EM 2024

Opdateringer og analytiske vurderinger

EM i fodbold 2024 er kun få måneder væk, og der er stadig mange spørgsmål, der skal besvares. Hvem er favoritterne? Hvilke hold er klar til at kæmpe om de to øverste pladser? Og hvilke spillere har gjort det godt i kvalifikationerne?

For at hjælpe fodboldfans og sportsentusiaster med at holde sig opdateret med de seneste nyheder, vil vi gerne give et detaljeret overblik over EM i fodbold 2024, herunder opdateringer og analytiske vurderinger af kvalifikationsresultaterne.

Nogle af de mest interessante grupper

Nogle af de mest interessante grupper er gruppe H, hvor Danmark, Slovenien, Finland og Kasakhstan kæmper om de to øverste pladser, og gruppe J, hvor Portugal har vundet alle sine kampe indtil videre, men Slovakiet, Luxembourg og Bosnien-Hercegovina er ikke langt bagefter.

Nogle af de bedste spillere i kvalifikationen

Nogle af de bedste spillere i kvalifikationen er Cristiano Ronaldo fra Portugal, som har scoret 12 mål i seks kampe, Robert Lewandowski fra Polen, som har scoret syv mål i fem kampe, og Harry Kane fra England, som har scoret seks mål i fem kampe.

Vi vil fortsætte med at holde øje med resultaterne og analysere dem for at give dig de seneste nyheder om EM i fodbold 2024. Vi vil også opdatere dig om de seneste nyheder om turneringen, herunder kampprogrammer, hold, målscorere og anden relevant information.

Følg med for at få de seneste opdateringer og analytiske vurderinger af EM i fodbold 2024.

Hvem er favoritter?

Ifølge bookmakerne er Frankrig de største favoritter til at vinde EM Fodbold 2024. De har vundet VM i 2018 og nåede finalen i EM i 2016, og har nogle af verdens bedste spillere på alle positioner, såsom Kylian Mbappé, Antoine Griezmann og N’Golo Kanté.

Tyskland, England og Spanien er også blandt de mest sandsynlige vindere af turneringen. Tyskland har vundet EM tre gange før, England har vundet VM en gang, og Spanien har vundet EM to gange i træk i 2008 og 2012. De har alle et stærkt team af spillere og har et stort potentiale for at vinde turneringen.

Derudover er der også et par andre hold, som kan overraske og udfordre favoritterne. Italien har en solid defensiv og en farlig angriber i Ciro Immobile, Belgien har en gylden generation af spillere som Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku, og Kroatien var finalister i VM i 2018 med spillere som Luka Modric, Ivan Perisic og Mario Mandzukic.

Der er mange hold, der kæmper om at vinde EM i Fodbold 2024, og det bliver spændende at se, hvem der kommer ud på toppen. Det er sikkert at sige, at EM Fodbold 2024 kommer til at være en af de mest spændende turneringer i mange år.