Folkemøde 2024

Folkemøde 2024: Alt hvad du skal vide om folketmødet i 2024

Folkemødet er en årlig begivenhed, hvor borgere og beslutningstagere mødes i dialog om vores fælles samfund. Det er en unik platform med åbne debatter, hvor politikerne møder erhvervsfolk, organisationer og almindelige mennesker under uformelle former på Bornholm. Folkemødet er en folkefest, hvor man kan lade sig inspirere, deltage i spændende arrangementer og være med til at styrke det danske demokrati.

Hvornår og hvor finder folkemødet 2024 sted?

Folkemødet 2024 finder sted i d. 13. juni – 15. juni 2024 i Allinge på det nordlige Bornholm. Det er tiende gang, at Folkemødet bliver afholdt, og man forventer, at op mod 60.000 gæster vil besøge festivalen. Folkemødet varer i tre dage, hvor der vil være mere end 2.800 events fordelt på forskellige scener, telte, bådpladser og private eventsteder.

folkemøde 2024 dato

Hvordan kan man deltage på folkemødet?

Der er mange måder at deltage på Folkemødet på, alt efter om man vil være arrangør, gæst eller frivillig.

  • Som arrangør kan man lave events på Folkemødet – enten fra eget eventsted eller et eventsted, man deler med andre organisationer. Man kan også lave enkeltstående events – uden at have en fast plads. Man kan ansøge om plads via Folkemødets Selvbetjening fra mandag den 7. november.
  • Som gæst kan man bare møde op og nyde stemningen og de mange debatter, oplæg, workshops, kulturelle arrangementer og meget mere. Man kan også planlægge sit besøg ved at se programmet på Folkemødets hjemmeside eller app. Man skal ikke købe billet for at deltage på Folkemødet, men man skal selv sørge for transport og overnatning.
  • Som frivillig kan man hjælpe med at skabe Folkemødet ved at udføre forskellige opgaver som f.eks. vært, guide, fotograf eller oprydder. Man kan tilmelde sig som frivillig via Folkemødets hjemmeside eller kontakte en af de mange organisationer, der søger frivillige.

Hvorfor deltage på folkemødet?

Der kan være mange årsager til at deltage på Folkemødet. Her er nogle af dem:

  • Man kan sætte emner på dagsordenen og præge den offentlige debat om vigtige samfundsudfordringer.
  • Man kan styrke dialogen og kontakten med sine medlemmer, kunder, samarbejdspartnere eller potentielle interessenter.
  • Man kan dyrke de netværksmuligheder, som Folkemødet tilbyder, og møde nye mennesker fra forskellige sektorer, siloer og synspunkter.
  • Man kan lade sig inspirere og være med til at inspirere andre med nye idéer, viden og erfaringer.
  • Man kan opleve Bornholms smukke natur og kultur og nyde den gode stemning og mad på øen.

Folkemødet er hele Danmarks demokratifest. Det er samtale, deltagelse og fællesskab. Det er en oplevelse, man ikke vil gå glip af. Vi ses til Folkemødet 2024!