Metallica Parken 2024

Metallica Parken 2024: Verdens største metalband spiller koncert i Danmark

Er du fan af Metallica, det legendariske metalband med danske Lars Ulrich på trommer? Så har du en unik chance for at opleve dem live i Danmark i juni 2024. Metallica har nemlig annonceret, at de vil spille to koncerter i Parken i København som en del af deres nye verdensturné: M72. Det bliver to helt forskellige shows med forskellige sange og gæster – en weekend uden gentagelser!

Hvem er Metallica?

Metallica er et af verdens mest populære og indflydelsesrige rockbands, som har solgt over 125 millioner albums på verdensplan og vundet ni Grammy Awards. Bandet blev dannet i 1981 i Los Angeles af Lars Ulrich og James Hetfield, som senere blev tilsluttet af Kirk Hammett og Robert Trujillo. Metallica har udgivet 10 studiealbums, hvoraf det seneste var Hardwired… to Self-Destruct fra 2016. Bandet er kendt for deres kraftfulde og komplekse musik, som spænder fra thrash metal til symfonisk metal, samt deres energiske og medrivende liveoptrædener.

Hvem er Metallica

Hvornår og hvor spiller de i Danmark?

Metallica har tidligere spillet i Danmark flere gange, blandt andet på Roskilde Festival i 1986, 1992, 2003 og 2013, samt i Royal Arena i 2017 og 2018. Men denne gang bliver det noget helt særligt, for Metallica har lovet at give to forskellige koncerter i Parken med to forskellige sætlister og support lineups. Det betyder, at du kan opleve to unikke shows med Metallica, hvor de vil spille både gamle klassikere og nye numre fra deres kommende album, som de forventer at udgive i 2023.

Koncerterne finder sted fredag den 14. juni og søndag den 16. juni 2024 i Parken i København. Billetterne sælges som to-dags- og en-dagsbilletter via Ticketmaster. Billetsalget til to-dagsbilletterne starter fredag den 2. december kl. 09.00, mens et begrænset antal en-dagsbilletter bliver sat i salg den 20. januar 2023. Der er begrænsning på max fire billetter pr. køb ved både presale og seks ved officielt billetsalg.

Priserne for billetterne varierer alt efter placering og pakke. Du kan vælge mellem ståpladser eller siddepladser på forskellige tribuner, samt forskellige typer af ’Enhanced experiences’, som inkluderer ekstra fordele som tidlig adgang, VIP-lounge, merchandise og endda adgang til den berømte Metallica Snake Pit, som er et aflukket område midt på scenen, hvor du kan komme helt tæt på bandet.

Support lineups for de to koncerter er også offentliggjort. Fredag den 14. juni vil Metallica dele scenen med det britiske metalcore band Architects og det amerikanske rock band Mammoth WVH, som er frontet af Wolfgang Van Halen, søn af den afdøde guitarlegende Eddie Van Halen. Søndag den 16. juni vil Metallica få selskab af det amerikanske heavy metal band Five Finger Death Punch og det amerikanske metalcore band Ice Nine Kills.

Hvordan støtter du en god sag ved at købe billetter?

En del af overskuddet fra hver solgt billet går til bandets velgørenhedsfond All Within My Hands, som blev grundlagt i 2017. Fonden har til formål at støtte lokalsamfund, som har støttet bandet, og har doneret næsten 13 millioner dollars til forskellige formål som uddannelse, fødevaresikkerhed og katastrofehjælp på verdensplan.

Hvis du er interesseret i at opleve Metallica Parken 2024, skal du skynde dig at sikre dig billetter, for de bliver hurtigt udsolgt. Det er en enestående mulighed for at se verdens største metalband i Danmarks største stadion – to aftener i træk. Det bliver en weekend, du aldrig vil glemme!

Tilmeld dig til Senior Folks nyhedsbrev

* angiver påkrævet

Gå ikke glip af spændende nyheder, fantastiske tilbud, nyttige vejledninger og meget mere, som vi sender fra tid til anden i vores nyhedsbrev. Tilmeld dig nyhedsbrevet forneden.