Ørkenens Sønner 2024:

Ørkenens Sønner 2024: Fingeren på pølsen

Ørkenens Sønner er et af Danmarks mest populære comedy-shows, som har underholdt publikum med deres skøre og skæve humor siden 1993. De fire Logebrødre Niels Olsen, Henrik Koefoed, Søren Pilmark og Asger Reher har skabt en række uforglemmelige forestillinger, hvor de blander sang, musik, sketcher og parodier i et festfyrværkeri af grin og glæde.

I 2024 er Ørkenens Sønner tilbage med et splinternyt show, som de kalder “Fingeren på pølsen”. Showet har premiere i januar 2024 og turnerer rundt i landet frem til oktober 2024.

Hvor og hvornår kan du se Ørkenens Sønner i 2024?

Du kan se dem i følgende byer og spillesteder:

  • Odense: ODEON, Store sal. 11., 12. og 13. januar.
  • Roskilde: Roskilde Kongrescenter. 19. og 20. januar.
  • Skive: Kulturcenter Skive. 2. og 3. februar.
  • Herning: MCH Herning Koncertsalen. 8., 9. og 10. februar.
  • Randers: Værket. 15., 16., 17., 22., 23. og 24. februar.
  • Aarhus: Musikhuset Aarhus, Store sal. 1., 2., 3., 8., 9., 10., 15., 16. og 17. marts.
  • Aalborg: Aalborg Kongres & Kultur Center, Europahallen. 22., 23., 24., 29., 30. og 31. marts.
  • Esbjerg: Musikhuset Esbjerg, Store sal. 6. og 7. april.
  • København: TELTET på Bakken, Klampenborgvej, Klampenborg. Fra den 12. april til den 31. oktober.
hvor og hvornår kan du se Ørkenens Sønner i 2024

Hvad handler Fingeren på pølsen om?

I en tid, hvor alle lukker for gassen og sparer på strømmen, kan det være svært at bevare optimismen og håbet om bedre tider. Men frygt ikke! Hjælpen er på vej! Ørkenens Sønner har besluttet at tage handsken op og lave et nyt show, der vil blæse alle dårligdomme og gustne tanker af banen.

Der vil ikke blive skruet ned for varmen, men til gengæld op for charmen! De tapre Logebrødre vender denne gang blikket mod det sanselige Paris. I et festfyrværkeri af franske fristelser vil de fremføre historiske og pikante optrin, og som altid med den bevidsthed, at det gælder om at have Fingeren på pølsen.

Borgere – Bønder – Godtfolk og Parkeringsvagter! Ørkenens Sønner kalder til samling! PS. Der er mødepligt!

Hvad kan du forvente af showet?

Ørkenens Sønner er kendt for at levere et show af høj kvalitet, som både er sjovt, musikalsk og originalt. Du kan forvente at opleve en række forskellige numre, som spænder fra det absurde til det geniale, fra det grove til det fine, fra det aktuelle til det evige.

Du kan også glæde dig til at høre nogle af de klassiske sange fra Ørkenens Sønners repertoire, som f.eks. “En fez i en hornlygte”, “En sang om kærlighed” eller “Vi er dem med gul fez på”. Måske får du også lov til at synge med på nogle af de nye sange fra Fingeren på pølsen.

Du kan være sikker på, at du vil få en aften fyldt med latter, overraskelser og god stemning, når du ser Ørkenens Sønner live på scenen. Det er en oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Hvordan får du billetter til showet?

Hvis du vil sikre dig en plads til Ørkenens Sønners nye show Fingeren på pølsen, skal du skynde dig at bestille billetter online. Billetsalget er allerede startet, og der er stor efterspørgsel efter billetterne.

Du kan købe billetter via Ticketmaster, hvor du også kan se priserne for de forskellige billettyper. Priserne varierer alt efter placering i salen og tidspunkt for forestillingen. Du kan også vælge at købe billetter med spisning før eller efter showet hos nogle af de spillesteder, som tilbyder denne mulighed.

Du kan også købe billetter direkte hos de spillesteder, som Ørkenens Sønner besøger på deres turné. Du kan finde en oversigt over alle spillestederne på Ørkenens Sønners hjemmeside, hvor du også kan læse mere om showet og se billeder og videoer fra tidligere shows.

Skynd dig at bestille dine billetter, inden det er for sent! Du vil ikke fortryde det, når du ser Ørkenens Sønner i topform med Fingeren på pølsen!